Erasmus 2020 Accreditation for schools- ZA PROJEKTNE TIMOVE

Dragi učitelju, imamo veliku najavu za vas,

Europska komisija nudi Erasmus akreditaciju za organizacije za obrazovanje i osposobljavanje (iz Europe), poput škola koje žele provoditi akcije mobilnosti za osposobljavanje tijekom novog programa Erasmus 2021-2027. Akreditacija će omogućiti prijavu za financiranje bez potrebe za pisanjem opsežnih konkurentnih prijava svake godine. Ova akreditacija omogućit će školama širu viziju mobilnosti i usredotočiti se na kontinuirano sudjelovanje, na kvalitetu projekata i na viziju institucionalne strategije i razvoja.


Akreditirane organizacije imat će lakši pristup mogućnostima financiranja KA1.

Koje su prednosti?
Prijaviti se možete do 29. listopada
Prestanite se brinuti zbog godišnjih rokova i opsežnih prijava! Uspostavite dugoročni Erasmusov plan koji će značajno pojednostaviti pristup financiranju KA1.
Usredotočite se na dugoročno ulaganje za profesionalni razvoj u vašoj školi i stvorite značajna i dugotrajna međunarodna partnerstva

Sudjelujte u više mobilnosti, uložite u kvalitetu nastave i učenja u školi i povećajte svoju međunarodnu vidljivost i prepoznatljivost!

Tim za inovacije u obrazovanju nada se da će ova inicijativa vašoj školi donijeti mnogo pozitivnih rezultata! Ovdje smo da vam pružimo podršku tijekom cijelog procesa.


Napomena školama izvan Europe: NUCLIO podržava sve škole i ne vidimo granice. Neprestano tražimo načine za inoviranje i podršku školama iz cijelog svijeta. Sve škole iz svih zemalja dobrodošle su da sudjeluju u našim treninzima i u našim projektima.

https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/calls/2020-erasmus-accreditation